TRABZON / YOMRA - Yavuz Selim İlkokulu

Nis

Her hafta salı günleri özel öğrencilerimize  yönelik olarak Kızılay iş birliği projesi kapsamında Yomra Jimnastik Salonunda  spor etkinlikleri  düzenlenmektedir. Özel eğitim öğretmenlerimiz Nuray KUL' a ve Emine DÜLGER'e teşekkür ediyoruz.

Nis

Kütüphaneler Haftası nedeni ile bugün okulumuzda Profesyonel Öğrenci Koçu Bilgece Eğitim danışmanlık sahibi Sayın Bilgehan OKKALI yı misafir

ettik .Kitap okumanın önemi hakkında öğrencive velilerimize seminer veren Bilgehan OKKALI’ya teşekkür ediyoruz.

Nis

Türkiye Ormanclılar Dernegi  mühendisleri  Yüksel KILINÇ, Cemile Bahadır KARAN, Mustafa ALTUNTAŞ okulumuz öğrencilerine ormanların korunması ağaçların hayatımızdaki yeri konularında seminer verdi. Ayrıca öğrencilerimize çeşitli hediyeler dağıttılar. kendilerine okulumuz adına teşekkür ediyoruz

Nis

Sınıflarında en çok kitap okuyan öğrencilerimizarasından belirlenen ,Kitap Kurdu yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize belge ve rozetlerini takdim ettik.

Mrt

Bu yıl deprem teması ile kutlanan 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında2B sınıfı öğrencilerimiz Yomra Kaymakamı Sayın Muhammet ÖZTABAK,  İlçe Milli eğitim Müdürü  Ayhan YILDIRIM,Belediye Başkanı Mustafa  BIYIK , İlçe Jandarma Komutanı Sayın Hasan Zeki UZUNÖZ  , Orman işletme Şefi Murat ABANOZOĞLU, katılımı ile Kaşüstü  Mahallesinde okulumuzda öğrenim gören depremzede öğrencilerimiz ile velileri ile birlikte fidan dikim etkinliği düzenledik. Emek sahibi Aynur KABADAYI öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren ve Ramazan Ayının önemini bilen ve yaşayan öğrenciler  yetiştirme doğrultusunda okulumuzda 2D sınıfımız tarafından  "Ramazan Ayı " temalı çalışmalar ve etkinlikler yapıldı . Etkinliği hazırlayan Züleyha BEŞEL öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında Orman işletme Şefi Murat ABANOZOĞLU,ve görevli ormancılar okulumuzu ziyaret edip bilgilendirme çalışması yaptılar. Ardından 2C sınıfımızın Hazırladığı proğram ilgi ile izlendi. Murat ABANOZOĞLU na ve  Ufuk ASLAN öğretmenimize emekleri için teşekkür ediyoruz.

Mrt

“18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri   Anma  Günü”etkinlikleri kapsamında  yapılan resim yarışmasında İlçe3. Olan 2D sınıfı öğrencimiz  Meryem Sare ATASOY ödülünü  İlçe Jandarma Komutanı Sayın Hasan Zeki UZUNÖZ  den aldı. Öğrencimizi ve rehberlik eden Züleyha BEŞEL öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Geriye  dönmeyi asla düşünmediler.”

Türk tarihinin dönüm noktalarından olan ve bağımsızlık savaşının temellerinin atıldığı Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümü okulumuzda etkinliklerle kutlandı .              Programda vatan topraklarını korumak için şahlanan BİR ULUSUN özgürlük ve bağımsızlık uğruna kahramanlık destanını yaratan Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları unutulmadı. “ 18 Mart Çanakkale Zaferi ve  Şehitleri Anma Günü” kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen anma proğramını düzenleyen Zeliha AKYÜZ öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart 1921, Türk milleti açısından çok önemli bir tarihtir. Bunun nedeni, İstiklal Marşı'nın kabulü ve millî marşımız olarak belirlenmesidir.Kurtuluş Savaşının en zor döneminde milli bir marşa duyulan ihtiyacı göz önüne alarak yazılan ve bizlere armağan edilen İstiklal Marşımızı öğrencilerimiz hep bir ağızdan çoşku ile okuyarak  Mehmet Akif ERSOY’u saygı ile andılar.

Okulumuzda düzenlenen program saygı duruşu, İstiklal marşımızın okunmasından sonra günün anlam ve önemini gösteren etkinliklerle devam etti

İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasına katılan ve dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi. Etkinliğin hazırlanmasında emek sahibi  Şeyma BAĞÇİÇEK ve Şeyda KORKMAZ öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u  anma etkinlikleri kapsamında  yapılan resim yarışmasında İlçe3. Olan 2D sınıfı öğrencimiz  Meryem Sare ATASOY ödülünü  İlçe Emniyet Müdürü Sayın Mehmet Can KILIÇ tan aldı. Öğrencimizi ve rehberlik eden Züleyha BEŞEL öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Nis

4\A sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri  Şeyda KORKMAZ eşliğinde " Hayallerim icin okuyorum " projesi kapsamında ilçe kütüphanesini ziyaret etmislerdir. Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.